Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1969 και μετά από πέντε πετυχημένες δεκαετίες στο χώρο του ελληνικού κοσμήματος, η Filva Jewellery επεκτείνει το σταθερό της πελατολόγιο και στο εξωτερικό. Με καινούριες συνεργασίες με μεγάλα διεθνή κοσμηματοπωλεία και γραφεία χονδρικής σε Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Ισραήλ, η Filva έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί σε ένα από τα ηγετικά εργαστήρια κοσμήματος στην Ελλάδα

Η έμπνευση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των κοσμημάτων Filva γίνεται εξ ολοκλήρου στις υπερσύγχρονες 600 τ.μ. εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αιγάλεω. Με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και  υψηλό γούστο, η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνιτών της  κατασκευάζει στο εργαστήριο της Filva κάθε καινούρια συλλογή ακολουθώντας τις νέες τεχνικές και ανάγκες στο χώρο της χρυσοχοΐας.

Παράλληλα, με το οργανωμένο της δίκτυο πωλήσεων και διανομής που περιλαμβάνει πάνω από 1000 σημεία πώλησης, καθώς και την B2B πλατφόρμα για online παραγγελίες χονδρικής, η Filva Jewellery έχει εξασφαλίσει ότι τα κοσμήματά της βρίσκουν εύκολα τον αγοραστή τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.