Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Filva Jewellery αποτελεί ένα από τα ηγετικά εργαστήρια κοσμήματος στην Ελλάδα. Με έτος ίδρυσης το 1969 και πετυχημένη πορεία πέντε δεκαετιών στο χώρο, η Filva επεκτείνει σταθερά το πελατολόγιό της στο εξωτερικό, συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλα γραφεία χονδρικής στην Ιταλία καθώς και κοσμηματοπωλεία σε Ολλανδία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ και Ιαπωνία.

Η έμπνευση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των κοσμημάτων της Filva Jewellery γίνεται εξ ολοκλήρου στις υπερσύγχρονες 600 τ.μ. εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αιγάλεω. Με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και υψηλό γούστο, μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνιτών κατασκευάζει στο εργαστήριο της Filva κάθε καινούρια συλλογή ακολουθώντας τις νέες τεχνικές και τάσεις στο χώρο της χρυσοχοΐας.

Παράλληλα, με το οργανωμένο της δίκτυο πωλήσεων και διανομής που περιλαμβάνει πάνω από 700 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και την B2B πλατφόρμα για online παραγγελίες χονδρικής, η Filva Jewellery έχει εξασφαλίσει ότι τα κοσμήματά της βρίσκουν εύκολα τον αγοραστή τους σε κάθε γωνιά του κόσμου.