Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης ιστοσελίδας – Προσωπικά δεδομένα

 

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Ν. 2472/1997 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ Π. Δ. 207/1998 ΚΑΙ 79/2000 ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ Ν. 2819/2000) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ 95/46/ΕΚ ΚΑΙ 97/66/ΕΚ).

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΡΑΓΔΑΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ Ή ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥSITE FILVA.GR

LINKS TO OTHER SITES («ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ»)

ΤΟ SITE FILVA.GR ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ LINKS («ΔΕΣΜΟΥΣ») ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ WEB SITES ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΦΥΣΙΚΑ Ή ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ). ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟSITE FILVA.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 100% ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ WEB SITES.

IP ADDRESSES

H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο Η/Υ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ SITE FILVA.GR ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ SITE FILVA.GR

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ (ΦΥΣΙΚΟ Ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΣ. ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ/ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Ή ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΤΟSITE ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ SITE FILVA.GR ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE FILVA.GR

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥSITE FILVA.GR

ΕΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ SITE FILVA.GR. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ), ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΣΧΕΔΙΩΝ, ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝ ΟΛΟ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Ή ΝΑ «ΦΟΡΤΩΘΕΙ», ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η/Υ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ) ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ SITE FILVA.GR ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΜΒΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΝΩΣΕΩΝ Ή ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝ

ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ / ΧΡΗΣΤΗ

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ SITE FILVA.GR ΑΠΟ ΚΑΚΗ Ή ΑΘΕΜΙΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝFILVA.GR ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, Ή ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΡΙΤΩΝ, Ή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ, Ή ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ Ή ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ – ΜΕΛΟΣ. ΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΠ., Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Ή ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΝ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Α) ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Β) ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ-ΜΕΛΟΥΣ. Γ) ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜ ΤΡΙΤΟΥΣ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ SITE ΤΟΥ FILVA.GR

ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΤΟ SITE ΤΟΥ FILVA.GR ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΖΗΜΙΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ SITE FILVA.GR ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ” ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΗ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΟSITE FILVA.GR ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝ ΣΚΟΠΟ.

ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟSITE Ή ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ SERVERS” ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ “ΥΙΟΥΣ” Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ, ΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΩΝ Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ Ή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ, ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟSITE FILVA.GR.

«ΔΕΣΜΟΙ» (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

ΤΟ SITE FILVA.GR ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΩΝ WEB SITES ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΩ «ΔΕΣΜΩΝ», HYPERLINKS Ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝBANNERS. ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ / ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ WEB SITES ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ SITE FILVA.GR ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Ή ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩWEB SITES ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ή ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛ ΤΡΟΠΟ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ FILVA.GR ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ Ή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΑΥΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΡΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ FILVA.GR ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΟΛΙΚΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ) ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ OΥ FILVA.GR ΜΕ ΤΡΟΠΟ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ, ΕΓΓΡΑΦΟ, ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ, ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ή ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2121/1993 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΟΛΙΚΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ) ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ OΥ FILVA.GR ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ Η ΠΗΓΗ ΩΣ «FILVA.GR» ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (LINK) ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FILVA.GR

COOKIES

Η FILVA.GR ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ. ΤΑ COOKIES ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΧΕΙΑ (TEXT FILES), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠOΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η FILVA.GR, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΤΑ COOKIES ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ COOKIES ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ BROWSER ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, Π.Χ. CHROME, FIREFOX, INTERNET EXPLORER Κ.Α.