Adatvédelmi irányelvek

A weboldal használati feltételei - Személyes adatok

 

A LÁTOGATÓ / SZOLGÁLTATÁSAINAK FELHASZNÁLÓI SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE ÉS VÉDELME FILVA OLDAL.GR A SZÖVEG FELTÉTELEI ÉS A GÖRÖG RENDELKEZÉSEK ALATT (N. 2472/1997 AZ EGYÉNEK VÉDELMÉRE VÉDELMI ADATOKKAL, kiegészítve a BIZOTTSÁG ADATVÉDELEME ELNÖKÉNEK, TA P. D. 207/1998 és 79/2000, valamint a 8/2819 JOG 2000. CIKKE) ÉS A 95/46 / EK EURÓPAI JOGI IRÁNYELVEK ÉS 97/66 / EK).

E FELTÉTELEK KÉSZÍTMÉNYEK KÉSZÍTMÉNYÉBEN FIGYELEMBE VÉVE a GYORS TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉST, KÜLÖNÖSEN AZ INTERNETET, MINT MEGLÉVŐ. MINDENESETRE FILVA OLDAL.GR FOGLALJA A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMI FELTÉTELÉNEK MÓDOSÍTÁSÁNAK JOGÁT A LÁTOGATÓK / FELHASZNÁLÓK INFORMÁCIÓJA UTÁN, ÉS MINDIG A LÉTRE ÉS AZ ALATTAL. HA SEMMILYEN LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ nem teljesíti a SZÖVEGBEN MEGHATÁROZOTT SZEMÉLYES ADATVÉDELMI FELTÉTELEKET, FELHASZNÁLNIFILVA OLDAL.GR

Linkek más oldalakra ("LINKEK MÁSOKKAL WEBOLDALAK ")

FILVA OLDAL.GR MAGÁBA FOGLALJA LINKEK ("LINKEK") MÁSOKHOZ WEBHELYEK AMELYEKET NEM VONATKOZIK ÖNK, HOGY A TULAJDONOSAIK (TERMÉSZETI vagy JOGI SZERVEK). SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYBEN NEM FELELŐSFILVA OLDAL.GR A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉNEK FELTÉTELEIHEZ, AMELYEK NEM KÖVETIK, NEM NYILATKOZIK, HOGY 100% -BAN EGYEZTETTEK A POZÍCIÓKKAL, NÉZETEKKEL ÉS Véleményekkel WEBHELYEK.

IP-CÍMEK

H CÍM IP MELYEKHEZ A SZÁMÍTÓGÉP HOZZÁFÉRHET INTERNET ÉS AKKOR BE FILVA OLDAL.GR RÖGZÍTETT ÉS KIZÁRÓLAG FELHASZNÁLT A LÁTOGATÁS FELÜGYELETÉRE VONATKOZÓ STATISZTIKÁK FILVA OLDAL.GR

A SZEMÉLYI VÉDELEM ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI ADAT

WEBHELY FILVA.GR VÉDELME RÉSZLETEI SZEMÉLYES JELLEMZŐJEIT, ÉS SEMMILYEN OK NÉLKÜL NEM HASZNÁLHATÓK SENKI HARMADIKNAK (TERMÉSZETES vagy JOGI SZEMÉLY).ÖSSZEFÜGGŐ A TÖRVÉNY RENDELKEZÉSEI ÉS AZ ILLETÉKES ÉS CSAK ELVEK. AZ WEBHELY FILVA.GR A SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKKAL FOLYTATJA A FÁJLOKAT, AMELYET A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ KÜLÖNLEGESEN Kommunikációs okokból küld. A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ FELHASZNÁLHAT A FELELŐSSÉGES TERÜLETHEZ annak érdekében, hogy átlépje a DIGI ARCHÍVUM SZEMÉLYI SZOLGÁLTATÁSÁT NAK,-NEK.

LÁTOGATÓI / FELHASZNÁLÓI WEBHELY FILVA.GR A kiskorúak hozzáférhetnek szolgáltatásaihoz WEBHELY FILVA.GR Kizárólag szüleik vagy gyámjaik beleegyezésével, és NEM KÖTELEZŐ KÖTELEZETTSÉG A SZEMÉLYES RÉSZLETEK MEGADÁSÁRA. AZ ALKALMAZÁS KÖNYVEK ALKALMAZÁSA ESETÉBEN ÉS HA EZÉRT TÁMOGATNAK,WEBHELY TÖRLI AZ ÖSSZES KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓT. AZ WEBHELY FILVA.GR ÉS KÜLÖNÖSEN AZ OSZTÁLY MARKETING LEHETSÉGES FELDOLGOZNI AZ ADATOK RÉSZÉT VAGY AZOKAT, AMELYEKET ELKÜLDÖTT A SZÁLLÍTÓK STATISZTIKÁJÁRA ÉS JAVÍTÁSÁRA AZONOSAN, ÉS AZ INFORMÁCIÓS ANYAGOK KÜLDÉSE is.

SZERZŐDÉS HASZNÁLAT

AZ OLDALOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK LÁTOGATÓJA / FELHASZNÁLÓJA WEBHELY FILVA.GR Hozzájárul a KÖVETKEZŐ TARTALMI FELTÉTELEKHEZ, AMELYEK A TARTALOMRA, GRAFIKÁRA, KÉPEKRE, FOTÓKRA VONATKOZÓK WEBHELY FILVA.GR

EZÉRT GONDOSAN OLVASSA EL EZEKET A FELTÉTELEKET ELŐTT, HOGY AZ OLDALAIT ÉS SZOLGÁLTATÁSAIT meglátogassa vagy felhasználjaWEBHELY FILVA.GR

HA NEM EGYEZTETIK MEG, AKKOR NEM KELL HASZNÁLNI A SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS A TARTALOMAT WEBHELY FILVA.GR. A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ KÉRJÜK, HOGY ELLENŐRIZZE A LEHETSÉGES VÁLTOZÁSOKRA VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES OLDALOK TARTALMÁT. HASZNÁLATÁNAK FOLYTATÁSA WEBHELY FILVA.GR SEMMILYEN VÁLTOZÁS UTÁN A FELTÉTELEK ISMERETLEN / FELHASZNÁLÓI FOGADÁSÁT TARTJA ΑΥΤΩΝ.

SZERZŐI JOG TULAJDONJOG

KIVÉVE A Kifejezetten megemlített kifejezéseket (Harmadik felek, társulatok és testületek szerzői jogai), MINDEN TARTALMA WEBHELY FILVA.GR BESZÁMOLVA A KÉPEKET, GRAFIKÁKAT, FOTÓKAT, RAJZOKAT, SZÖVEGEKET, SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS ÁLTALÁNOSAN AZ ÖSSZES FÁJLOT WEBHELYSZELLEMI TULAJDONOK WEBHELY FILVA.GR ÉS VÉDETTEK A GÖRÖG JOG, AZ EURÓPAI JOG ÉS A NEMZETKÖZI RENDELKEZÉSEK ALATT. SZERZŐDÉSEK.

EZT SENKI sem lehet teljes egészében vagy részben ELADÁSI, MÁSOLÁSI, MÓDOSÍTÁSI, VISSZAÁLLÍTÁSI, NYILATKOZATI TÁRGY, vagy bármilyen módon továbbítható vagy terjeszthető. Kivéve a kamra egyszeri tárolását és a tartalom egyetlen példányát egy egyszerű személyes / Y (SZÁMÍTÓGÉPES) MH KERESKEDELMI FELHASZNÁLÁSBAN, NEM SZÁRMAZÁS MEGTÖRLÉSE nélkül WEBHELY FILVA.GR SEMMILYEN NÉLKÜL NEM A TELJESÍTETT SZELLEMI TULAJDONJOGOK. A FENNYI OKOKRA WEBHELY FILVA.GR TILOS A FELTÉTELEK NEM MEGFELELŐ SENKINEK BEMUTATOTT INFORMÁCIÓKHOZ HOZZÁFÉRÉST. A TOVÁBBI TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEK E PORTÁL ELEKTRONIKUS OLDALAINAK TARTOTTAK, valamint a megfelelő szervezetek, partnerek, egyesületek és kiadványok medvejelei SZELLEMI ÉS IPARI TULAJDONSÁGAIK ÉS HOGY a színészek felelősséggel tartoznak

FELELŐS LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ

AZ OLDALOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK LÁTOGATÓJA / FELHASZNÁLÓJA WEBHELY FILVA.GR FELELŐSSÉGET VÁLLAL A BÁRMILYEN KÁROKÉRT WEBHELY FILVA.GR A KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK VISSZAHASZNOSÍTÁSÁTÓL VAGY JOGTALAN HASZNÁLATBÓL A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ - AZ OLDALOK TAGJAFILVA.GR KONKRÉTEBBEN KIZÁRÓLAG FELELŐSSÉGES A SZEMÉLYISÉG TALÁLMÁNAK TULAJDONSÁGÁÉRT, AZ ÁR, VAGY HARMADIK YPOLIPPIS VAGY A SZEMÉLYES ADATOK HARMADIK FÉLJÉNEK MEGSÉRTÉSÉRT VAGY A BŰNTÖRVÉNYEK ÁLTALÁNOS MEGSÉRTÉSÉÉRT. SZOLGÁLTATÁSAINAK ETIKÁJA VÉGZETT VESZÉLYEKÉRT VAGY KÁROSOKRA, FELHASZNÁLÁSÁTÓL, PUBLIKÁCIÓBÓL ÉS A VISSZAÁLLÍTÁSÁÉRT FELELŐS TARTALOM BEJELENTÉSÉBŐL CSAK A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ ÁLLAM. Ha az adatok, információk, tartalom stb. Mennyisége ellenére a WEB HELYÜNK EGYÉBEN TANÁCSADOTT, tartalmi sértő személyiség ÁRA vagy jó hírneve BÁRMILYEN Harmadszor, az EREDMÉNY harmadik személyek anyagi és vagyoni kárának megítélése alapján, JOBB FIGYELEM NÉLKÜL: A) AZONNAL TÖRÖLJE A KONKRÉT TARTALmat. B) HASZNÁLJA MEG A FELHASZNÁLÓ-TAG SZÁMA MŰKÖDÉSÉT. C) MINDEN JOGI INTÉZKEDÉST A MEGBESZÉLÉSE ALATT, A KÜLÖNLEGES TÖRVÉNY MEGELŐZÉSE, ÉS MINDEN KÁROK OTTATÁSA HARMADIK FELEK.

KORLÁTOLT FELELŐSSÉG WEBHELY NAK,-NEK FILVA.GR

BÁRMILYEN KÖRÜLMÉNY ALATT, beleértve a HAGYMÁNY ESETÉT, WEBHELY NAK,-NEK FILVA.GR NEM FELELŐS AZ OLDALOK, SZOLGÁLTATÁSOK, LEHETŐSÉGEK ÉS TARTALOM LÁTOGATÓJÁNAK / FELHASZNÁLÓJÁNAK KÁRTÍPUSÁÉRT. WEBHELY FILVA.GR AMELYBEN SAJÁT KEZDEMÉNYEZÉSSEL ÉS EZ FELTÉTELeinek TUDÁSÁVAL TÖRTÉNIK. TARTALMA WEBHELY FILVA.GR BIZTOSÍTOTT "PONTOSAN MINT" SEMMILYEN FELTÉTELŰ VAGY MEGÁLLAPÍTOTT GARANCIA NÉLKÜL. A MAXIMÁLIS RENDELKEZÉSRE ÉS A JOG SZERINT,WEBHELY FILVA.GR NYILATKOZAT AZ ÖSSZES KIFEJEZETT VAGY KÖVETKEZŐ GARANCIÁRÓL, BETARTVA, DE EZRE KORLÁTOZVA CÉLJA.

WEBHELY FILVA.GR NEM GARANTÁLJA, HOGY AZ OLDALOK, SZOLGÁLTATÁSOK, LEHETŐSÉGEK ÉS TARTALOM MEGSZŰNÉS NÉLKÜL, HIBÁK NÉLKÜL ÉS HIBÁK NÉLKÜLI KIJAVÍTOTT.

IS WEBHELY FILVA.GR NEM GARANTÁLJA UGYANAIT, SEMMILYEN KAPCSOLÓDÓTWEBHELY Ή A SZOLGÁLTATÁSOK SERVERSMINDENKINEK ÁRTALMATLANÍTÁSÁBAN "FIAK" VAGY EGYÉB KÁRTALAN ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL SZOLGÁLJÁK

WEBHELY FILVA.GR SEMMILYEN NEM GARANCIÁLJA A TARTALOM, OLDALOK, SZOLGÁLTATÁSOK, LEHETŐSÉGEK ÉS EREDMÉNYEK MEGFELELŐSÉGÉT, TELJES JELENTÉSÉT AZOK.

A LEHETSÉGES KORREKCIÓK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK KÖLTSÉGÉT A LÁTOGATÓ / FELHASZNÁLÓ VÁLLALJA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYBENWEBHELY FILVA.GR.

«LINKEK "(LINKEK) MÁSOKNAK telek

WEBHELY FILVA.GR NEM KONTROLLJA A SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRHETŐSÉGÉT, TARTALMÁT, SZEMÉLYES ADATVÉDELMI POLITIKÁT, MINŐSÉGET ÉS TELJESSÉGET WEBHELYEK ÉS OLDALAK, AMELYEKRE A "LINKEK" KÖZÖTT utal, HYPERLINKS Ή HIRDETÉSBANNEREK. EZÉRT A LÁTOGATÁS / FELHASZNÁLÁS ESETÉBEN BEMUTATOTT PROBLÉMÁRA KÖZÖTT CÍMTELJE A MEGFELELŐKHEZ WEBHELYEK ÉS OLDALAK, AMELYEK VONATKOZIK A SZOLGÁLTATÁSOK ELŐÍRÁSÁVAL KAPCSOLÓDÓ FELELŐSSÉG AZOK.

WEBHELY FILVA.GR SEMMILYEN KÖRÜLMÉNY NÉLKÜL NEM KELL FELTÉTELEZNI, HOGY ELFOGADTA, VAGY ELFOGADJA TARTALMÁT VAGY SZOLGÁLTATÁSAITWEBHELYEK ÉS AZOK AZ OLDALOK, AMELYEKRE VONATKOZIK, VAGY MIT TÖRTÉNIK MEGKÖZÖTT ÚT.

ALKALMAZANDÓ JOG ÉS TÁRSAI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI WEBHELY NAK,-NEK FILVA.GR VALAMINT NEKIK MÓDOSÍTÁSÁT, VÁLTOZÁSÁT VAGY ALTERNATÍCIÓT A GÖRÖG JOG, AZ EURÓPAI UNIÓ JOGA ÉS KÖRÜLMÉNYEK.

A FELTÉTELEK BÁRMILYEN RENDELKEZÉSE A JOG ELLENÉRZÉKÖNT, BIZTOSAN ALKALMAZHATÓ, ÉS MINDEN ESETBEN KÖRÜLMÉNYEK NÉLKÜL TÖRTÉNT. A JELEN AZ ÁLTALÁNOS MEGÁLLAPODÁS KÖZÖTT WEBHELY NAK,-NEK FILVA.GR ÉS OLDALAINAK, SZOLGÁLTATÁSAINAK LÁTOGATÓJA / FELHASZNÁLÓJA, ÉS NEM KÖTELEZŐ. E FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁT nem veszik figyelembe, és nem lesz része ennek a megállapodásnak, ha NEM VAN NEKI ALAKÍTOTT DOKUMENTUMBAN ÉS NEM VAN NEKI INTEGRÁLT BAN BEN Ő.

TILOS A TARTALOM KÖZLEMÉNYE, KÖZLEMÉNYE (ÖSSZESEN VAGY RÉSZES) OΥ FILVA.GR MÓDSZER, FOTÓKÓPIA, DOKUMENTUM, NYOMTATÁS, FELVÉTEL VAGY ELEKTRONIKAI NÉLKÜL, KIADÓ KORÁBBI ÍROTT ENGEDÉLY NÉLKÜL HELLAS.

MEGENGEDETT A TARTALOM VISSZAZÁRÁSA (ÖSSZESEN VAGY RÉSZ) OΥ FILVA.GR TARTALMÁT TARTALMA, ÉS NEM EGYÉB FORRÁS MEGJELENÉSÉBŐL, ELEKTRONIKUS INTERNETBEN, FELTÉTEL ALATTFILVA.GR» KAPCSOLATBAN LINK (LINK) AMELYEK ELEKTRONIKUSAN VEZETIK A LÁTOGATÓT MEGFELELŐ OLDALÁRA FILVA.GR

Sütik

Η FILVA.GR LEHETŐSÉG A SÜTÉSEK FELHASZNÁLÁSÁRA A Könnyítés részeként, de a szolgáltatásainak működtetése is a weboldalán keresztül. A SÜTEMÉNYEK SZÖVEGFÁJLOK, AMELYEKET A HASZNÁLATON Engedélyeznek, és amelyeket a FELHASZNÁLÓ ELEKTRONIKAI SZÁMÍTÓGÉPÉHEZ KÜLDÖNK ÉS TÁROLNAK. FILVA.GR, A zökkenőmentes technikai és hibamentes munkavégzés érdekében gyűjtsön TÖBB FELHASZNÁLÓT A FELHASZNÁLÓ KIVÁLASZTÁSÁHOZ, hogy felismerje a szintetikus felhasználókat, megkönnyítse ezekhez való hozzáférésüket, valamint az adatgyűjtést az oldal tartalmának javítása érdekében. A SÜTEMÉNYEK nem okoznak kárt a felhasználók elektronikájában, de a bennük tárolt fájlokat is. SÜTÉSEKET FELHASZNÁLUNK ÖN INFORMÁCIÓK SZERINT. HA KI szeretné kapcsolni vagy törölni szeretné a sütiket, kérjük, konzultáljon az Ön által használt böngésző utasításokkal, pl. CHROME, FIREFOX, INTERNET EXPLORER Κ.Α.